PROJECTEN

Hieronder kunt u een aantal van onze projecten bekijken. Klik op de foto’s om de afbeeldingen te vergroten.

Waterschade

Hier is de vloer uitgetand, aangeheeld, gestopt, geschuurd en gelakt.

Waterschade

Een beuken, dubbele visgraat is handmatig eruit gehaald. Vervolgens is er een nieuwe aangebracht, geschuurd, gevoegd en afgewerkt.

Schuren

Deze vuil gelopen vloer hebben wij opnieuw geschuurd zodat het weer als nieuw uitziet. Uiteraard hebben wij de convecterrooster ook hersteld.

Aanhelen

Voor een uitbouw hebben wij de vloer uitgetand en aangeheeld. De uitbouw ziet er nu uit als een geheel.

Reparatie

Deze vloer met blokpatronen was toe aan een reparatie. Deze is gerepareerd en vervolgens afgemaakt met een plaatselijke lak.

Nieuwe vloer

Hier is een nieuwe visgraat gelegd. Na het aanbrengen van de primer werd er een mozaïek ondervloer gelegd. Hierop is de visgraat gelegd en de band en bies uitgezaagd en gemonteerd. Als laatste is de vloer geschuurd en afgewerkt met Osmo hardwax.

ONZE SHOWROOM

Voor het bezoeken van de showroom dient u hiervoor een afspraak te maken. Zo lopen de levertijden niet op. U kunt bij het maken van een afspraak aangeven wanneer het u uitkomt en wij zorgen dat wij alle tijd voor u hebben. De showroom heeft alle monsterborden van minimaal 15 jaar oud zodat u kunt zien hoe uw vloer eruit komt te zien op den duur. Natuurlijk hebben wij ook de nieuwe afwerkingen in onze showroom.

Bellen